Om oss

Vår filosofi

Alcesys erbjuder lösningsorienterade specialister med fokus på mjukvaruutveckling, system- och integrationsarkitektur samt test och kvalitetssäkring. Vi har även expertis inom ledning och affärsstyrning.

Alcesys har varit verksamma sedan 1997. Vi har sedan start varit måna om att växa organiskt för att försäkra oss om att hitta rätt person med rätt kompetens. Våra medarbetare har förutom en unik kompetens och erfarenhet också ett stort engagemang i företaget.

Vi värdesätter långvariga relationer och med facit i hand har det visat sig vara ett vinnande koncept. Många kunder efterfrågar våra konsulter återkommande.

Oberoende

Vi vill inge fullt förtroende och har därför medvetet valt att inte knyta till oss särskilda leverantörer. Våra kunder värdesätter att våra konsulter arbetar oberoende och med mycket hög integritet i våra uppdrag.

Erfarenhet

Många av våra konsulter har byggt upp en gedigen erfarenhet och har verkat inom sina respektive specialistområden under lång tid och inom olika branscher.

Vi tar ofta roller som mentorer och problemlösare och våra resultat i form av framgångsrika IT-lösningar visar att vi vet vad vi gör.