Erbjudande

Vi lotsar dina IT-projekt

IT är ibland svårnavigerat och oöverskådligt. Med en konsult från Alcesys får du stöd, råd, projektledning och IT-arkitekter på hög nivå. Vi finns i teknikens framkant och oavsett vilken leverantör det gäller ger vi lösningar utifrån dina behov. Vi gillar utmaningar och att hitta avgörande lösningar i våra kunders projekt.

Oavsett vilket uppdrag vi utför ser vi till att ha rätt konsult på rätt plats.

Systemutveckling

Våra konsulter får ofta uppskattning för sin generella tekniska kompetens, de enskilda individernas specialistkompetens och goda förmåga att kommunicera.

Test

Vi erbjuder kompetens och resurser inom bland annat testautomatisering, testledning, teststrategi och mentorskap.

Våra konsulter har god vana att arbeta inom såväl agila team, traditionella test-team, som kvalitetssäkrare för kunder som beställer system, eller som stöd i kundens acceptanstester.

Strategisk rådgivning

Konsulterna från Alcesys ger dig ett nytänkande utifrånperspektiv som lyfter dina projekt och strategiarbeten. Vi hjälper dig att göra viktiga förbättringar och effektiviseringar med hjälp av IT.

Tillsammans med våra konsulters personliga erfarenheter och tekniska know-how erbjuder vi högpresterande individer. Vi ställer oss på din sida och förstärker kompetens inom t.ex. teststrategi, organisationsutveckling och verksamhetsstyrning inom IT.

Verksamhetsutveckling

Våra erfarna konsulter hjälper er att planera och sätta upp mål och delmål tidigt i processen. De kan också komma in under pågående förändringsarbete och hjälpa er att utveckla er organisation genom att driva eller stödja arbetet för att nå uppsatta mål i tid.